Skladovací prostory musí být bezpečné

Skladovací prostory jsou určeny pro uskladnění zboží. Může to být zboží nakoupené, které se časem přesune do jiných skladovacích prostor nebo se může jednat o výrobky, jejíž výrobou se společnost zabývá. V každém případě je pro tyto výrobky a zboží nutné zajistit takový skladovací prostor, který umožní jednoduchou manipulaci pomocí vysokozdvižných vozíků a zároveň bude snadno udržovatelný v čistotě. Ať už potřebujete skladovací prostory pro cokoli, pamatujte vždy na pevnou půdu pod nohama, a to doslova. Vždyť skladové haly jsou vybaveny různými typy regálů, které můžou být rozměrově velmi rozsáhlé a manipulace se zbožím, které je v nich uloženo, je možná pouze za pomoci vysokozdvižných vozíků.

Chraňte své zaměstnance

Každá výrobní společnost se musí postarat o své zaměstnance takovým způsobem, aby se předešlo úrazům, které jsou často úplně zbytečné. Kromě ochranných pomůcek je samozřejmostí i kvalitní, a hlavně bezpečně vybavené prostředí tam, kde se zaměstnanci zdržují nejvíce. Jsou to výrobní haly, sklady a jiné podobné prostory, kde dochází k úrazům vlivem nekvalitní dlažby. Stačí ukápnutý olej a malér je na cestě. Kluzká podlaha je to nejhorší, co můžete do takových prostorů dát.

Bezpečnost musí být na prvním místě

Kvalitní průmyslové podlahy jsou vhodné do takového prostředí, kde je očekávána obrovská zátěž. Můžou to být vysokozdvižné vozíky nebo stroje, které musí být umístěny na pevném a neklouzajícím povrchu. Jejich pevnost odolá i té největší zátěži. Jsou vyráběny z kvalitního homogenního PVC. Jsou bezpečné nejen pro vysokozdvižné vozíky, ale i pro zaměstnance, kteří veškeré stroje obsluhují. Velký výběr barev umožní poskládat dlažbu podle pracovních úseků a zabrání tak vstupu do nebezpečného prostoru. Rozdělte celý pracovní prostor tak, aby bylo všem jasné, kde je možný přístup a kde je zakázán.